top of page
Interieuradvies en Interieurstyling - Zuid Holland | BY ELLEN INTERIORS

01

INTERIEURADVIES- & ONTWERP

02

INRICHTEN EN REALISATIE

03

NIEUWBOUW

04

VERBOUWING

INTERIEURSTYLING BY Ellen INTERIORS

Interieuradvies en Interieurstyling - Zuid Holland - By Ellen Interiors

Ellen kan u begeleiden van het begintraject tot het daadwerkelijke eindresultaat. Als u wilt blijft u zelfs in contact tot de laatste puntjes op de ‘i’ zijn gezet.

INTERIEURADVIES OP MAAT

Iedere klant is verschillend. Daarom biedt Ellen een uitgebreid keuzepakket.

Zo kunt u haar inschakelen voor een ontwerp per ruimte, een totaalontwerp of inrichtingsplan, maar ook voor bijvoorbeeld een afzonderlijk kleuradvies. Dankzij haar vakkundige inzicht, kunt u altijd rekenen op een persoonlijk advies op maat.

 

Het advies wordt volledig op uw situatie, stijl en wensen afgestemd en sluit nauwkeurig aan op de reeds vaststaande gegevens. Het advies of stappenplan begint precies daar waar u behoefte heeft aan wooninspiratie.

U kunt ervoor kiezen alles uit handen te geven, of juist niet. Bij nieuwbouw of aan-/verbouw worden vorm en maatvoering vanuit het interieurontwerp aangereikt.
 

MONDELING INTERIEURADVIES

De afspraak start met een oriënterend gesprek. Ellen verplaatst zich volledig in uw situatie en laat  schetsend de mogelijkheden zien.
 

Om het advies zo concreet mogelijk voor u te maken neemt zij stalen mee. Ellen leert u hoe u uw woonruimte het beste benadert.


Van de beste optie ontvangt u een tekening, en een geschreven plan waarin vloer, wanden, plafond, kleur, materiaal, meubelen, verlichting, raambekleding en styling zijn verwerkt.


Klanten die zelf aan de slag willen gaan, hebben met dit advies de perfecte leidraad!

Interieurstylist en interieurstyling Zui

REALISATIE

Als u er zeker van wilt zijn dat straks de sfeer en uitstraling ontstaat volgens het plan dat Ellen geadviseerd heeft, dan begeleidt zij u graag verder in het tijdrovende creatieve proces. Dankzij beursbezoeken en haar uitgebreide netwerk is Ellen op de hoogte van het actuele aanbod en kent zij de weg in de wirwar van vele meubel-, lampen-, en stoffen collecties. U bespaart hiermee ontzettend veel tijd en energie! En u bent zeker dat u de juiste elementen aanschaft voor uw nieuwe interieur.

Voor het inrichten van uw woonruimte bezoekt u samen met haar gericht diverse showrooms, afgestemd op uw budget. Hier maakt u samen keuzes op gebied van meubelen, verlichting en accessoires. Het bestellen van de nieuwe meubelen, het bewaken van levertijden, de planning en het transport naar uw woning, neemt Ellen geheel voor u uit handen. En na levering biedt een styling advies sessie de finishing touch.

Voor de realisatie van interieurs werkt Ellen bij voorkeur met producten van Hollandse bodem, van muurverf tot verlichting en meubels. Dankzij een zorgvuldig opgebouwd netwerk van partners en fabrikanten met een goede kwaliteit en service, hoeft u niet zelf op zoek te gaan. En door dit traject in een hand te houden verliest u geen kostbare tijd met zaken die feitelijk haar vakgebied zijn.

Omdat Ellen niet gebonden is aan vaste merken, maar uit vele collecties meubelen kan leveren, kan zij daarmee uw interieur een heel persoonlijk gezicht geven.

 MODULES

Het mondelinge interieuradvies is uit te breiden met de volgende modules:

Interieuradvies en Interieurstyling - Ho

Moodboards

Interieuradvies en Interieurstyling - Ho

Keukenshopping

Interieuradvies en Interieurstyling - Ho

3D Visualisatie

4.jpg

Tekening in 2D

Interieuradvies en Interieurstyling - Ho

Shopping

PD_6_File_004.jpg

Woonadvies

Interieurstylist en interieurstyling Zui

BENIEUWD WAT "BY Ellen   INTERIORS" VOOR U KAN BETEKENEN ?

Neem dan vrijblijvend contact op voor de vele mogelijkheden.

bottom of page