top of page
Interieuradvies en Interieurstyling - Zuid Holland - By Ellen Interiors

De kracht van de juiste kleur- en materiaal combinatie, in combinatie met persoonlijkheid en mooi vormgegeven meubelen zorgen voor originaliteit.’’

Over BY Ellen INTERIORS

Soms zijn er rigoureuze middelen nodig, maar vaker is het juist een kwestie van details: de bank verschuiven, goede verlichting en investeren in enkele mooie styling items.


Balans, kleur en durf vind ik belangrijke elementen voor een mooi interieur, evenals een mix van oud en nieuw. Maar een inrichting moet niet alleen mooi zijn, er moet vooral ook geleefd kunnen worden. Met een goede en functionele basis, vervolgens een subtiele nonchalance en een vleugje pit of humor, creëer ik met passie interieurs met een ongedwongen karakter.

STYLING BY Ellen INTERIORS

        

Na vier jaar freelance gewerkt te hebben, richtte Ellen in 2005 haar bedrijf ‘Ellen in’t Veld Interieurontwerp Advies & Realisatie’ op. Inmiddels heeft zij vele tevreden klanten, voornamelijk in de particuliere, maar ook in de zakelijke branche.

Haar kracht is haar jarenlange ervaring waardoor zij in korte tijd een creatief en waardevol advies kan neerleggen. Klanten ervaren vrijheid en Ellen voelt uw wensen heel goed aan.

Neem gerust contact op om te zien wat Ellen voor uw interieur kan betekenen.

Zij informeert u graag over de diensten zij te bieden heeft.

Interieuradvies en Interieurstyling - Zuid Holland / By Ellen InteriorsHo

  Klassiek, Modern of toch Landelijk? 

 Ellen adviseert u graag ! 

bottom of page